Nejnovější recenze ze sekce Botníky
- jednoduchá montáž
- jednoduchá montáž, hotové za chvíľu ale nesmie byť chyba v predvŕtanej diere, do ktorej musel manžel dorobiť závit. Šrób nie a nie sa chytiť.
- lavica je stabilná a stojí pevne
- je ľahká
- Podrobnější návod.
Prvně si smontujte vrchní přihrádku a nebo boční kovové pacičky víka, musí být vloženy prvně než začnete přitahovat šrouby, páč si je zas budete muset povolit a nevíte jestli to půjde, když jste si předtím namáčely ty vruty jednotlivých poliček do toho přiloženého lepidýlkaa pořádně přitlačili do bočních desek. Nějaká taková věta by se mi tam hodila a nejen nákres montáže.
- Kvalita
Pokud bych se měla rozhodnout zda produkt zakoupit znovu,tak asi ho znovu nekoupím. Je to takové hodně relevantní. Kvalita asi odpovídá ceně, ale musím říct, že s ohledem na to,co jsem poslední dobou skládala všechno za nábytek (celý obývák atd), toto bylo paradoxně nejtěžší. Takový celkem zmatečný návod. Špatně se to montovalo, na zadní desku nejsou převratné díry, takže jsem s tím měla celkem problém.
Jedna deska byla i celkem špatně nalakovaná, místy taková zpuchřelá řekněme, strašně špatně se přidělávaly úchytky a dokonce jedna a nešla přidělat vůbec, protože byla špatně udělaná. Za což ovšem nemůže eshop a ten chválím a doporučuji jej 100/10. Botník tak 6/10.
Splňuje očekávání
- Jednoduchý design a snadná konstrukce.
Skvělý botnik
Škoda, že není širší
Tectake 404284
Přidáno: 28. prosince 2022
(naposledy upraveno 28. prosince 2022)
Zakoupeno v TecTake.cz
Botnik za tu cenu celkem dobrý akorát mám trochu odšťípnuty roh
- Při rozložení je docela velký
Malý lehký,ale pevný botník, pro dva lidi doporučuji
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Přesně dle obrázku. Hezký kus nábytku.
- Trochu vyšší cena, ale volili jsme záměrně tento produkt kvůli rozměrům místnosti.
Produkt splňuje očekávání, je třeba si dát pozor při montáži, aby nedošlo k poškození laku kovových částí.
- supr botník, aktuálně změníte šířku dle potřeby. vzhledově pěkný kousek do předsíně.
Kesper 15924
Přidáno: 16. prosince 2022
(naposledy upraveno 16. prosince 2022)
Zakoupeno v etc-shop
Velmi krásná práce,spokojená,doporučuji tento produkt
- Praktické
- Jednoduché složení
- Skladné
- Hodně místa
Verk Amazing Shoe Rack
Přidáno: 12. prosince 2022
(naposledy upraveno 12. prosince 2022)
Zakoupeno v Darekvakci.cz
Při sestavování je potřeba trochu větší síla, jelikož plastové díly nejsou opracované a mají velké přetoky. Po sestavení je botník robustní.
Spokojenost
Jsem velice spokojená, je lehký, přenosný a hlavně kvalitní.
- Vypadá hezky
- Za tu cenu je ok
- Montáž botníku byla velice jednoduchá. Trvala chvilku.
- Obrázek zcela odpovídá realitě.
- Stabilní
- Dejte pozor na velikost šroubů, snadno se zamění a špatné umístění může výrobek poničit.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »