Nejnovější recenze ze sekce Botníky
- prostorný, pevný
nemam
- kvalitní botník
Botník není kvalitně udělán. Našli jsme 17 škrábanců nebo odloupnutí laku. To není dobrá vizitka pro výrobce.
Jeden díl poškozen, zlomením. Bylo opraveno při sestavování. Není vidět, takže OK.
- Kvalitní
- Jednoduché složení
- Přehledný návod
Překvapivě kvalitní výrobek. Stabilní. Vše přiloženo, včetně přichycení ke stěně. Do police se vejdou dva páry bot vedle sebe. Jsem moc spokojen a doporučuji.
- dobrá cena
- praktický
Botník jsme sestavili rychle a je bezvadný
- Nemám nervy na sestavení a to mám nervy pevné
Signal Mini
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v SG-nabytek
Čekám měsíc a ještě čekat budu takže nemůžu hodnotit
Slabší materiál, snad to vydrží.
Jednoduchá montáž, skvělé provedení.
- Tento botník je moc hezký svým vzhledem a barvou .Barva je šedá ani moc tmavá ani moc světlá , prostě tak akorát . Botník je vhodný do předsíně. Je velmi praktický na místo . Je na hoře políčka, která se dá využít na nějakou dekorací nebo diář , aby měl člověk po ruce papír , když si potřebujete něco na rychlo poznamenat Dále botník má dva vyklápěcí šuplíky .Každý vyklápěcí šuplík je dvouřadý na boty , proto je velmi praktický na umístění více bot .
Rychlost
Poměr cena, zboží, nám vyhovuje.
Jen pozor, dole není nejvyšší šuplík podle rozměrů, protože tam jsou také vložena do otvoru dvířka.
Trochu vachrlaté.
Zboží je funkční, barva odpovídá nabídce. Jsem spokojená s kvalitou výrobku.
- Za ty peníze to ujde, tyčky v držácích úplně pevně nedrží, ale nepotřebuji botník rozkládat, tak to spravila trocha lepidla.
Signal Julia K5
Přidáno: 3. listopadu 2024
(naposledy upraveno 3. listopadu 2024)
Zakoupeno v SG-nabytek
- Je pouze na nízké boty nevhodný na zimní boty
Kupovala jsem pro syna, je vhodný na uložení tenisek a letních bot mohl mýt o štelář míň aby tam vešly vyšší boty
Snadné sestavení (podle podrobného návodu).
Vyhovuje dle očekávání.
Botník nemá bohužel žádný sokl.
Botník je pevný.Rychlé a snadné sestavování